צוות FutureFlow השעה את החשבון ולא ניתן להשתמש בפלטפורמה כרגע.
אם נראה לך שזה טעות, פנה אלינו במייל ונבדוק את העניין במהירות. כל הנתונים שלך נשמרים — חידוש החשבון מחזיר את הכל בדיוק כמו שהיה.